Tandblegning med smileZERO gel

​Klinik A i Fields på Amager i København kan tilbyde en professionel og særdeles virkningsfuld tandblegning med smileZERO® gel.


​Hvorfor bliver mine tænder misfarvede?

​Det er der mange årsager til. Det kan blandt andet skyldes farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak. Indtag af antibiotika kan desuden være ansvarlig for, at ens tænder bliver mere gullige. Ikke at forglemme, så har alder også en vigtig faktor. Man er aldrig for gammel til, at få en tandblegning, så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.

​Hvad er en smileZERO behandling?

SmileZERO® gel indeholdende et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED-lys. Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen, og reagerer med den misfarvede tandemalje. Gelen reagerer udelukkende på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke tager skade. Behandlingen er 100% kosmetisk.

Hvor længe holder en tandblegning?

SmileZERO tandblegningen holder minimum 1 år. Holdbarheden er meget afhængig af tandpleje og forbrugsvaner.  Ved behandlingen opnår man en farveforskel på 2-9 toner.

​Vores gel på 0,1 overholder bestemmelserne i følge Europa-Kommissionen fra marts 2010. Disse indbefatter en maksimal koncentration på 0,1% hydrogenperoxid. Højere værdier for kosmetisk tandblegning er i EU forbudt.

Behandlingen kan deles op i 6 trin:

Trin 1: Du tager plads i vores ”smileZERO Egg” . Ved hjælp af en farveskala bliver din nuværende tandfarve bestemt.

Trin 2: Rengør dine tænder i 30 sek. I mellemtiden vil behandleren starte med at fylde den første skinne ud af 3 med gelen.

Trin 3: Konsulenten placerer den fyldte skinne i munden og bringer gelen i kontakt med dine tænder. Derefter bliver SmileZERO® LED-lyset aktiveret, hvorefter du slapper af i 10 minutter.

Trin 4: Efter 15 minutter udskiftes skinnen. En ny isættes, og dette gentages i alt 2 gange = 30 minutter i alt.

Trin 5: Du kan nu nyde dine flotte, hvide tænder.

Trin 6: Forsegling af tænderne.

Pris på tandblegning: 750 kr.

Hvornår må jeg ikke få en tandblegning?

​​SmileZERO® gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. 

Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først.


​Er der tænder, der er lettere at blege end andre?

Ja, som regel er gule tænder lettere at lysne . Jo mere grå tænderne er i nuancen , jo vanskeligere er de at blege.

Hvad skal jeg lægge mærke til efter behandlingen?

​Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgåes 2 døgn efter behandlingen.

Indholdsstoffer. Glycerin, urea peroxide, methylparaben, carbomer, mentha piperita oil, peg-40 hydrogenated castor oil, tromethamine​​


​Pas på efterligninger

Vi bliver ofte spurgt om billige produkter og efterligninger. Pas på disse billige produkter fra internettet. Ofte sælges produkter med en meget høj koncentration af peroxid. 

Disse kopiprodukter kan give smertefulde bivirkninger på tandkødet og der kan ligeledes opstå tandsmerter - så du bør altid bruge den originale smileZERO® gel.

SmileZERO® er testet, godkendt og overholder bestemmelserne i EU inden for kosmetisk tandblegning. Gelen indeholder og frigiver 0,1 % hydrogenperoxid (brintoverilte).

Højere værdier inden for kosmetisk tandblegning er forbudt i EU. Vi garanterer et 100 procent lovligt produkt af højeste kvalitet. 

​Hør mere om blegning af tænder

Ønsker du at høre mere om vores tandblegning med SmileZERO® eller andre behandlingsformer, er du altid velkommen til at kontakte os.  

​Kig forbi skønhedsklinikken eller ring til os på telefon 2722 2220​, så tager vi en uformel snak om dine ønsker og behov. Du kan også sende en e-mail til info@klinika.dk​.

Besøg os på

Facebook​

Kontakt​ os

KlinikA 

Arne Jacobsens Alle 12.3 sal
2300 Copenhagen, Denmark

Tlf.: ​+45 2722 2220​

E-mail: info@klinika.dk​

CVR: 38969749 

Hos os kan du bestille gavekort​

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt