Rynke​behandling - effektiv mod rynker

Hos ​Klinik A i Fields på Amager i København tilbyder vi en professionel behandling af rynker til dig, der ønsker at reducere rynker og andre ældningstegn. Vi kan varmt anbefale vores ZO Skin Health produkter, som 

​behandler en lang række hudtilstande, som rynker, uren hud mm. 

Hvad er en Rynkebehandling?

Rynkebehandling udførers med et toxin, som hæmmer nerveimpulsen til de mimiske muskler, så de slapper af, og huden glattes ud, således at de uønskede rynker fjernes eller mindskes.


​Toxinet har været brugt siden 1980’erne til bl.a. kosmetiske behandlinger, men også til behandling af egentlige lidelser, for eksempel til behandling af svedtendens. Injektion med toxin er den hyppigste lægelige kosmetiske behandlingsform i USA, hvor der i 2010 blev givet mere end 6. mio. behandlinger.

Behandling mod rynker kan give nyt liv

Rynker i panden er et klassisk alderstegn, rynkerne er vandrette og skyldes kroniske sammentrækninger i pandemusklen. Der lægges 7 stik, der får pandemusklen til at slappe af.

Lodrette rynker mellem øjenbryn og pande ses især hos mennesker, der opholder sig i stærkt lys eller udenfor. Rynkerne kan give et vredt udtryk, ligesom det forstærker ansigtets ældningstegn. Der lægges 5 stik.

Nedsunkne eller lavt siddende øjenbryn giver ansigtet et træt og søvnigt udseende. Det kan enten være medfødt eller aldersbetinget. Det er muligt at hæmme den muskel, som trækker ned i øjenbrynet. Denne behandling kræver 2 stik på hver side over øjet.

De fleste mennesker har smilerynker ved øjenkrogen. Med tiden bliver disse permanente. Denne behandling kræver 4 stik på hver side. 


​Rynker under øjnene kommer efter at man misser med øjnene, kombineret med alder. Man kan fjerne disse rynker. Denne behandling kræver 1-2 stik ved hvert øje.

Hvornår virker vores rynkebehandling​?

Behandlingen virker i løbet af 1-2 dage. Den fulde effekt opnås efter et par uger. Virkningen varer cirka 3-6 måneder og flere tilfælde op til 8 måneder. Ved gentagne behandlinger varer virkningen længere og længere, da musklen svækkes gradvist. Toxinet er uskadeligt, idet stoffet nedbrydes helt og udskilles af kroppen.

​​

Forundersøgelse

Du vil få information om behandlingen, samt få besked om, hvorvidt behandlingen vil være egnet til dig. Det er vigtigt, at du oplyser om dit medicinforbrug. Hvis du har taget Treo, Ipren eller tilsvarende, naturpræparater, fiskeolie og lignende, så vil dit blod have en nedsat evne til at størkne, og dermed kan du risikere hævelse og blødning. Det samme gælder i forhold til eventuelle sygdomme, der medfører nedsat evne til at blodet størkner.

Klinika ApS
Vestergade 18 E
1456 København K
Tlf.: +45 2722 2220
E-mail: info@klinika.dk
CVR: 38969749

klinika.dk

​Du må ikke være gravid eller amme, og du må ikke have neuromuskulære sygdomme såsom myastenia gravis, Eaton Lambert Syndrom eller andre sygdomme af denne type . Hvis du har acne i udbrud eller andre betændelser som eksempelvis herpes kan man ikke behandle, før der er ro i området.

Du skal møde op uden make-up i behandlingsområdet.

Selve Rynkebehandlingen

Området der skal behandles desinficeres. Med en tynd nål indsprøjtes toxinet igennem huden og ind i musklen. Behandlingen er kortvarig og er forbundet med ganske let smerte.

Behandlingstiden vil afhænge af hvor stort et område der skal behandles, tiden varierer fra 15-30 min.


​Bivirkninger

Dagene efter behandling:

 • Komplikationer
 • Hævelser eller blåt mærke ved indstiksstedet de første par dage
 • Lettere kvalme

Mindre end 1 %

 • Midlertidig sænkning af bryn eller øjenlåg
 • Hævede øjenlåg
 • Forbigående synsforstyrrelser eller øjentørhed
 • Kløe, udslet
 • Allergisk reaktion
 • Mundtørhed
 • Formindskelse af musklens størrelse
 • Forbigående lammelse af ansigtsmuskulaturen i behandlede område kan forekomme

Bivirkninger er midlertidige og forsvinder igen. Ved tegn på komplikationer kontaktes klinikken.

Kontrol

Botox træder i kraft efter 4-7 dage, og har fuld effekt efter 14 dage.

Ønskes kontrol herefter, kan dette aftales med receptionen.

Såfremt der ikke er tale om behov for korrektion, koster en efterkontrol 200 kr. 

Hør mere om vores rynkebehandling og andre kosmetiske services

​Hvis du har spørgsmål til vores filler eller anden form for behandling, er du altid velkommen til at kontakte os. Kig forbi vores klinik i Fields - vi har egen indgang, så du behøver ikke gå igennem butikscenteret for at besøge os.

​Du kan også sende en e-mail til info@klinika.dk​ eller ringe til os på telefon 2722 2220​. Så tager vi en snak om, hvilken løsning der er bedst for dig.

Hvad koster rynkebehandling?

Flydende ansigtløft (kan ikke afdrages på)

2.500 kr.​ kampagnepris

Vistabel 1 område

1.200 kr.​

Vistabel 2 område

2.400 kr.​

Vistabel 3 område

3.400 kr.​

Vistabel 4 område

4.400 kr.​

Tyggemuskler (Masseter)*

2.500 kr.​ kampagnepris

Slap hals (Nefertitis)**

3.000 kr.​ kampagnepris

Øjenbrynsløft

800 kr.​

Gummy Smile

600 kr.​

Besøg os på

Facebook​

Kontakt​ os

KlinikA 

Arne Jacobsens Alle 12.3 sal
2300 Copenhagen, Denmark

Tlf.: ​+45 2722 2220​

E-mail: info@klinika.dk​

CVR: 38969749 

Hos os kan du bestille gavekort​

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt