Powder brows​

​Hvad er semi-permanent make-up /powderbrows:

Semi permanent make-up er en behandling hvor man pigmenterer farve ned i det øverste hudlag. Selve powderbrows betyder at der kommer en naturlig let farvning af hele brynet.

Forventet resultat af behandlingen:

Powderbrows vil som udgangspunkt give dig et naturligt semi –permanent resultat. I samarbejde med behandleren finder i den rette form for dit bryn. For er undgå et unatuligt resultat tager vi altid udgangspunkt i dine egne naturlige hår og ansigt proportioner. Vær opmærksom på der altid skal foretages minimum 2 opfølgnings behandlinger før din behandling kan betragtes som værende fuldent.

Hvor længe holder behandlingen:

Powderbrows skal have en opfyldning ca. hvert år. Farven er semipermanent og det vil sige at den gradvist udjævnes og forsvinder efter 2-5 år.

Efter Behandlingen:

Efter behandlingen kan huden ses varm og rød.

Inden for kort tid vil huden/overskudsfarven begynde at afskalle.

Du må ikke pille eller klø i huden. Huden skal selv falde af. Der skal de efterfølgende dage fugtes med vaseline flere gange om dagen.

Fremadrettet brug af faktor 50+ solcreme, undgå sol for at bibeholde farven.

Vi fraråder alkohol, motion og rygning i et døgn efter behandlingen, da det kan skade resultatet og fremprovokere bivirkninger.​

Kontraindikation/forsigtighedsregler:

Vi behandler ikke, ved aktiv infektion i huden, åbne sår eller aktivt forkølelsessår. Hvis du har været i tablet behandling inden for 3 måneder med akne medicin.

Hvis du har allergi over for nogle af de anvendte stoffer eller er gravid eller ammende. 

Bivirkninger:

Der kan opstå Rødme, hævelse(ødem), kraftig afskalning samt kløe. I meget sjældne tilfælde ses infektioner og ar dannelse.         

Besøg os på

Facebook​

Kontakt​ os

KlinikA 

Arne Jacobsens Alle 12.3 sal
2300 Copenhagen, Denmark

Tlf.: ​+45 2722 2220​

E-mail: info@klinika.dk​

CVR: 38969749 

Hos os kan du bestille gavekort​

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt