Mød personalet​

​Adm. direktør, Marc Fessel

​Marc har gennem de sidste par år haft en drøm om at opstarte en kosmetisk klinik mhp. at levere den bedste kvalitet og professionel kosmetisk service. Marc har en unik evne til at opbygge relationer med mennesker, og med sin venlig attitude, stor interesse i iværksætteri, førte til hans beslutning om at indlede klinik A.

Marc har over 10 års erfaring i kundeservice, da han har været direktør i andet firma inden for en anden branche.

Han har har efterfølgende gennemgået kurser fra diverse læger og sygeplejersker i at formidle viden om kosmetisk behandling og vejleder derfor på de sociale medier om diverse beholdningstyper og hjælper folk til bookinger.​

Plastikkirurg, Henrik Dyreby

​Henrik Dyreby Overlæge, speciallæge i Plastikkirurgi Embedseksamen fra Odense Universitet, 1994. Speciallægeuddannelsen taget på Odense Universitetshospital, Århus Universitetshospital og Rigshospitalet.

Under uddannelsen et klinisk ophold på Sct. Georges Hospital, Department of Plastic and Reconstructive Surgery, London samt Queen Mary’s University Hospital, Burns Unit, Roehampton,London.

Har indtil færdiggørelsen af speciallæge uddannelsen i plastikkirurgi indtil 2009 været ansat som afdelingslæge på Klinik for Plastikkirurgi- og Brandsårsbehandling, Rigshospitalet med hovedansvarsområde indenfor Mikrokirurgi. Fra 2009 ansat på Plastikkirurgisk afdeling, Århus Universitetshospital.​

Sygeplejerske, Tatania S. Fessel

Tatania er uddannet sygeplejerske og har specialiseret sig i at arbejde som kosmetisk sygeplejerske. Hun har en bred erfaring inden for akut sygepleje, men har valgt at dedikere sig helt til det kosmetiske speciale i stedet. Hun er en af de nyeste dygtigste kosmetiske sygeplejersker i danmark og altid opdateret inden for den aller nyeste viden.

Du vil altid finde hende smilende og tage har stor interesse i at hjælpe hver og en af vores klienter til at se deres bedste. Hun er specialiseret i alle injicerebare procedurer såsom anti-rynke behandlinger og fillers, samt laserbehandlinger og hudplejeprodukter.

Permanent makeup, Receptionist, Polly

​Polly er vores smilende og udadvendte permanent makeup artist. Hun har gennemgået sin uddannelse hos Danmarks førende akademi for permanent makeup – Nouveu art.

Hun er igennem hele forløbet af sin uddannelse blevet coachet og oplært af selveste Majken Villefrance Vikke. Hun er derfor klædt på til at guide og vejlede dig igennem dit valg om at få permanent makeup.​

Polly er vores energiske og altid smilende receptionist. Hun er venlig, tilgængelig og professionel af natur.

Polly har har efterfølgende gennemgået kurser fra diverse læger og sygeplejersker i at formidle viden om om kosmetisk behandling og vejleder derfor på de sociale medier om diverse beholdningstyper og hjælper folk til bookinger.

Polly har modtaget uddannelse som hudpleje produkt specialist og kan derfor vejlede i de anti age cremer der sælges i klinikken.

Event coordinator Selin

Selin er vores smilende og energiske eventkoordinator, som altid står klar til at vejlede og guide dig igennem et forløb hos Klinik A

Selin som med sin længere gående uddannelse indenfor koordinationsarbejdet, er med til et præge et godt og sundt arbejdsmiljø samt implementering af diverse nye tiltag i virksomheden. Foruden dette har Selin også deltaget i diverse hudpleje produkt kurser, som gør at hun også kan vejlede dig korrekt og trygt igennem dette forløb.

Du har sikkert mødt Selin på de sociale medier, da hun med sin viden og erfaring også vejleder og formidler informationer samt hjælper folk til bookinger.​

Kosmetisk sygeplejerske Annabell

Kosmetisk sygeplejerske Helene

Helene er tidligere hjerte sygeplejerske, men har altid haft interesse for det kosmetiske speciale. Hun har gennemgået en lang og grundig uddannelse i injektioner med botox og fillers ved klinikA. Hun er et rart og altid smilende menneske.​

Besøg os på

Facebook​

Kontakt​ os

KlinikA 

Arne Jacobsens Alle 12.3 sal
2300 Copenhagen, Denmark

Tlf.: ​+45 2722 2220​

E-mail: info@klinika.dk​

CVR: 38969749 

Hos os kan du bestille gavekort​

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt