Hydrate behandling og læbeforstørrelse hos professionelle

Hos ​Klinik A i Fields på Amager i København tilbyder vi en professionel og effektiv behandling med hydrate behandling. Drømmer du også om læbeforstørrelse, kan vi også hjælpe med en filler behandling.


​Hvad er en hydrate behandling?

​Hyaluronsyre (HA) er et naturligt polysaccharid, der findes i huden, og som har den egenskab at fastholde vand. Denne er vigtigt for at holde huden hydreret og fugtig. Huden har tendens til at tørre ud, som vi aldres, fordi det gradvist mister sin naturlige HA.

​Som et resultat af det, mister vores hud sin elasticitet, glathed og lysstyrke og giver et ældre udseende hud, der er karakteriseret ved statisk fine linjer, rynker og folder. Vi tilbyder også en unik læbeforstørrelse

Hydrate sætter helt ny standard inden for hudforyngelse

​Hydrate behandling er designet til at forbedre hudens hydrering og elasticitet ved at erstatte hudens tabte HA. Det er ikke en traditionel fyldstof; i stedet virker den som en fugtgivende middel, og derved opretholder huden en ungdommelig og sund glød.

Hør mere om dine muligheder

Hvis du ønsker mere information om vores hydrate behandling, eller læbeforstørrelse, er du altid velkommen til at kontakte os. Send en e-mail til info@klinika.dk​ eller ring til os på telefon 2722 2220​, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Priser​

Èn Hydrate behandling

800 kr.

3 Hydrate behandlinger

2.000 kr.

Volite Skon Glow pr. 2ml. (Normal pris 5.500 kr,) - Intro pris

3.600 kr.

Besøg os på

Facebook​

Kontakt​ os

KlinikA 

Arne Jacobsens Alle 12.3 sal
2300 Copenhagen, Denmark

Tlf.: ​+45 2722 2220​

E-mail: info@klinika.dk​

CVR: 38969749 

Hos os kan du bestille gavekort​

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt