Filler-behandling - få større, glattere læber

Klinik A i Fields på Amager i København tilbyder en professionel filler-behandling, der kan reducere dybe rynker og furer og give dig fyldige, glatte læber. Ønsker du i stedet glat hud, kan du læse mere om vores rynkebehandlinger.

​En filler-behandling er populært sagt forstørrelse af læberne og udglatning af rynker. Fillers blev lanceret i midten af 90erne, og består af vand og Hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud, led og øjne. Netop fordi stoffet er ganske naturligt forekommende i kroppen, vil det med tiden blive nedbrudt og blive til vand og CO2.​

En filler-behandling kan afhjælpe følgende:

  • Rygerynker
  • Furerne mellem næsen og mundvigene
  • Læbeforstørrelse
  • Vredesfurer/bekymringsfurer mellem øjenbrynene
  • Andre små til dybe rynker eller furer i ansigtet.

​​Fillerbehandling

Med filler kan vi forme og definere ansigtet så det fremstår mere attraktivt, mindre træt, slankere og yngre. Det er en individuel behandling og det er nødvendigt med en forundersøgelse inden behandlingen.

​Andre behandlinger med filler:

  • Kindben
  • Rander under øjne/tear through
  • Kæbelinje
  • Hage

Anti-Age med fillerbehandling

Når vi ældes, ser der nogle forandringer i vores væv, fedtdepoter og knoglestruktur som gør ansigtet, synker og hænger mere. Ved at injicere filler på de rette punkter i ansigtet løftes tyngden og vi kan med filler genskabe ansigtet i nogen grad fra sine yngre dage. Dette kaldes punktløft med filler.

Hos Klinik A arbejder vi ud fra Mauricio de Maio’s MD codes, som er komplekse koder der kan forskønne ansigtet ved andrig eller minimere uæstetiske ansigtsformer som vigende hage eller fladhed på kindben. Koderne til injektions behandling minimere brug af kirurgi.​

​​

Før behandling med fillers

Op til behandlingen bør du ikke bruge præparater, der kan virke nedsættende på blodets evne til at størkne, idet du dermed risikerer øget hævelse i forbindelse med behandlingen.

​Mange smertestillende piller som fx Treo, Kodimagnyl og Ibuprofen, samt visse naturpræparater har netop denne effekt. Er du i tvivl, så spørg os – din behandling skal jo have det bedst mulige resultat.

Du bør ikke bruge make-up i de området, som skal behandles.

Forundersøgelse

Hvis du ikke før er forundersøgt til filler behandling, skal du skal inden din filler behandling booke en tid til forundersøgelse. Her vurderes strukturen omkring øjne, pande og læber samt mulighederne for at opnå et godt resultat ved en behandling. Huden vurderes desuden med henblik på elasticitet. Herefter bliver du vejledt om, hvilken metode der er bedst for dig.

​Det er vigtigt at informere vores speciallæge om eventuelle sygdomme samt medicinforbrug. Sammen lægger du og speciallægen en plan for det videre forløb. Du informeres endvidere om behandling, forløb og komplikationer.


​Vi anbefaler, at du tager en pårørende eller bekendt med til forundersøgelsen, da der er mange informationer, der skal tages stilling til.

​Inden du tager beslutning om at få foretaget et kosmetisk indgreb, skal du ifølge loven om kosmetisk behandling have betænkningstid, og der kan derfor ikke aftales operation før tidligst to dage efter forundersøgelsen.

Sådan foregår behandlingen

Før filler-behandling desinficeres de relevante områder. Derefter sprøjtes filler ind under rynken i det øverste hudlag. Mængderne er ganske små, men rynken løftes alligevel op og glattes ud.

​Ved dybe rynker må der påregnes en efterfølgende behandling efter cirka tre uger. Dette skyldes, at dybe rynker skal have den fornødne tid til at rette sig ud..

Behandlingen foretages uden lokalbedøvelse i ansigtet. Du vil kunne mærke en spænding i huden, men det gør ikke ondt. Læberne er til gengæld mere følsomme, her anvendes der lokalbedøvelse.

Hvad sker der efter en filler-behandling?

Umiddelbart efter behandling med fillers, kan der forekomme en let rødmen, hævelse, ømhed og muligvis lettere kløen i det behandlede område. Symptomerne er dog midlertidige og forsvinder den efterfølgende dag.

​I de første seks timer efter behandlingen, bør du undgå at berøre det behandlede område. Derefter kan du igen forsigtigt anvende vand og sæbe samt let make-up. I den første uge efter en filler-behandling, bør du desuden være varsom med at udsætte huden for høje (sol eller solarium) eller meget lave temperaturer.

Bivirkninger

Der kan forekomme blå mærker, hævelse og rødme ved injektionsstederne. I sjældne tilfælde kan der forekomme acnelignende udslæt, som dog forsvinder igen efter små to uger.

Forventet resultat

Ved behandling kan forventes udjævning af rynker og folder i nogen grad, men stadig synlig ændring af hudens overflade. Ved behandling af læber bliver disse mere fyldige og fremstående.

Hvor længe holder en filler-behandling?

Holdbarheden afhænger af mange forskellige faktorer som huden, livsstil, alder, behandlingsområde, nedbrydningshastighed og ikke mindst den anvendte teknik. Grundlæggende kan man dog regne med en holdbarhed på mellem trekvart og et helt år, evt. lidt kortere tid for læbernes vedkommende. Efter denne tid, vil din hud se ud som før behandlingen.

Hvem kan få glæde af en filler-behandling?

Stort set alle, der har behovet, kan komme i en filler-behandling. Det går dog ikke at behandle området med infektion eller hudforandringer, såsom aktiv acne (bumser) eller herpes (forkølelsessår). I disse tilfælde må man afvende, at infektionen forsvinder, enten spontant eller ved behandling.


​Vær opmærksom på, at der ved enhver behandling kan komme korrektivbehandling på tale.

Holdbarheden af behandlingen er afhængig af hudens beskaffenhed, alder og livsstil, for eksempel rygning.​​

Få mere information

​​Hvis du har spørgsmål til vores filler- eller anden behandling, så som tandblegning, kan du altid kontakte os. Kig forbi vores klinik i Fields ​eller ring til os på telefon 2722 2220​. 


​Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@klinika.dk​ 

Læbeforstørrelse , priser​

Læbeforstørrelse i alle varianter pr. 0,5ml

1.900 kr.

Læbeforstørrelse i alle varianter pr. 1,0ml

2.800 kr.

Læbeforstørrelse i alle varianter pr. 1,5ml

4.700 kr.

Læbeforstørrelse i alle varianter pr. 2,0ml 

5.500 kr.

Læbeforstørrelse i alle varianter pr. 3,0ml 

8.000 kr.

Opløsning af fillers

1.500 kr.

Volite Skon Glow pr. 2ml. (Normal pris 5.500 kr.) - Intro pris

3.600 kr.

Besøg os på

Facebook​

Kontakt​ os

KlinikA 

Arne Jacobsens Alle 12.3 sal
2300 Copenhagen, Denmark

Tlf.: ​+45 2722 2220​

E-mail: info@klinika.dk​

CVR: 38969749 

Hos os kan du bestille gavekort​

Skriv direkte her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt